Vi på Accidens Kommunikation arbetar övergripande med kommunikation, design och webb. Vi kan med byråns kompetens och ett brett leverantörsnätverk erbjuda strategiskt och idéburet kunnande kompletterat av formgivning, copy, foto, film och mycket mer.

Vi tror på ett prestigelöst arbetssätt, både gentemot varandra med också mot våra kunder. Ordet samarbete har fastnat hos oss. Vi vill gärna jobba nära dig som kund och vi vill att du ska vara så involverad du bara vill och kan. Vi håller dig som kund i ena handen och den röda tråden i den andra.

Vårt kontor finner du på Thulegatan 24 i Sundsvall, välkommen!

Accidens inhouse

Ibland är man i ett läge där man behöver mer än en byrå, men mindre än en marknadsavdelning. Det är här vi på Accidens Kommunikation kan bli din support!

Vi erbjuder en skräddarsydd lösning med en extern inhouseavdelning som både är kompetent och kostnadseffektiv.

Läs mer här

 

Accidens hjälper Actics marknadsavdelning löpande med stort som smått. Saker som vi själva inte hinner med eller saknar kompetens för gällande formgivning och material, framförallt till våra klubbar och till webb/social media. Elina förstår vårt varumärke och är alltid snabb och flexibel, kommer med proaktiva förslag och engagerar sig alltid i oss som kund!
– Sofia Brandberg, Chief Marketing Officer på Actic Sverige AB


Lina Enander
Projektledare
Art Director

lina@accidens.se
070-591 15 16


Peter Hugozon

VD
Projektledare

peter@accidens.se
070-612 85 95


Alexandra Ljung
Projektledare
Grafisk formgivare

alexandra@accidens.se
072-576 40 63